ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η Εταιρεία σας παρέχει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Με αντικαταβολή μετρητοίς

Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε, στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

 

Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας
Μπορείτε με απόλυτη ασφάλεια μέσω του συστήματος της τράπεζας EUROBANK με την οποία συνεργαζόμαστε, να μεταφερθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα της ως άνω τράπεζας και να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας. Δεκτές γίνονται οι πιστωτικές ή/ και χρεωστικές κάρτες Visa, MasterCard.
Τη διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνει και εκτελεί η τράπεζα EUROBANK, εξασφαλίζοντάς σας την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας. H Εταιρεία δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω της Ιστοσελίδας.
Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, όλα τα οικονομικά στοιχεία που καταχωρείτε (για παράδειγμα, ο αριθμός πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή η ημερομηνία λήξης αυτής) δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ από την Εταιρεία για σκοπούς άλλους πέρα από αυτούς που είναι αναγκαίοι για την ολοκλήρωση της συναλλαγής και την εκπλήρωση της σύμβασης πώλησης ή για την επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση επιστροφής Προϊόντων και εφόσον έχετε ασκήσει το σχετικό δικαίωμά σας να ακυρώσετε την παραγγελία, ή όταν είναι απαραίτητο να αποτρέψετε ή να αναφέρετε υποθέσεις απάτης σε Εμάς ή στις αρμόδιες αρχές.

 

Μέσω PayPal
Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας.
Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο σας και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Προϋποθέσεις της υπηρεσίας PayPal.

 

Με Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό
Παρακαλούμε στο παραστατικό κατάθεσης να αναφέρετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:

 

EUROBANK
Όνομα Δικαιούχου: ΑΝΝΑ ΠΟΥΛΑ
Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού: 0026.0046.31.0201005125
Ταχυδρομική Διεύθυνση Τραπέζης: ΟΔ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 207
IBAN: GR5402600460000310201005125

BIC/SWIFT: [ERBKGRAA]

 

VIVA WALLET

ΟΝΟΜΑ: ΠΟΥΛΑ ΙΟΡ.ΑΝΝΑ

IBAN: GR9570100000000460776791521

 

Στην περίπτωση που η κατάθεση του ποσού πραγματοποιηθεί από τραπεζικό ίδρυμα (είτε με web banking, είτε σε φυσικό κατάστημα του τραπεζικού ιδρύματος) παρακαλούμε σημειώστε ότι ισχύει επιπρόσθετη χρηματική επιβάρυνση που καθορίζεται από το τραπεζικό ίδρυμα.

Σημείωση:
Για να προχωρήσει η Εταιρεία στην αποστολή της παραγγελίας σας θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί η κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας, μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Σε κάθε περίπτωση, η είσπραξη του ποσού από εμάς γίνεται κατόπιν της παράδοσης της εκάστοτε παραγγελίας σε εσάς.

Close ✕

Φύλο

Μέγεθος

Χρώμα

Σύνολο

0.00

Κέρδισε ΔΩΡΕΑΝ μεφορικά εάν προσθέσεις στην παραγγελία σου προϊόντα αξίας 35€ επιπλέον

0